Bouw-waterput-Stichting-Najiba

Bouw waterput door stichting Najiba

In de Ramadan hadden we van een zuster in een rolstoel 3000 euro cash gekregen voor Stichting Najiba voor een waterput. De waterput komt in haar naam en haar overleden broer Allah rahmo.

Morad Baddaou van Stichting Najiba heeft de bouw van de waterput gerealiseerd. De waterput is naast een huis van een vrouw in een dorp in Marokko zonder man. De vrouw heeft 5 kinderen. Ze heeft geen elektriciteit en ook geen water. Ze leven in grote armoede. Zie filmpje voor meer info (TRAANVERWEKKEND).

Wij vragen Allah dit een grote beloning te zijn op de weegschaal van de zuster, haar broertje Allah rahmo en natuurlijk Morad Baddaou van Stichting Najiba. Verder bedanken wij Stichting Najiba – -) OP STICHTING NAJIBA KAN JE REKENEN..!