Duwrolstoel Ouahiba 1

Project Duwrolstoel Ouahiba

We hebben Ouahiba bezocht om haar situatie in kaart te brengen en haar hulpvragen te bespreken. Tijdens onze bezoek bleek dat Ouahiba zeer moeizaam loopt en met x benen loopt. Ze wordt door haar beperkingen ook snel moe. Ouahiba  woont met haar ouders in een huis wat je eigenlijk geen huis kan noemen vanwege de slechte staat van het huis. We hebben vanwege de financiële situatie Ouahiba 500 dirham (ongeveer 48 euro) gegeven. Verder hebben we haar een tijdelijke volwassen rolstoel gegeven om zich te redden.

Bij onze 2e bezoek hebben we haar een kinderrolstoel gegeven en 500 dirham (ongeveer 48 euro) gegeven.

Het is een broeder opgevallen dat Ouahiba subhan Allah een trui aan heeft met de tekst: I feel happy today (Ik voel mij gelukkig vandaag). Waarschijnlijk kent ze zelf de betekenis niet, maar wel subhan Allah zoiets aan op de dag dat ze een rolstoel en 50 euro heeft gekregen.