Project Hamza Dahri

Hamza Dahri hebben we bezocht toen hij 21 jaar oud is. Hamza Dahri kan niet lopen. Tijdens het project heeft hij zijn moeder en opa verloren aan de ziekte kanker. Hamza Dahri heeft het verder financieel niet breed. We hebben Hamza Dahri vaak bezocht om hem te begeleiden en hem met onze steun hem een duwtje in de rug te geven, omdat hij zwaar beproefd is door Allah. Hij is op een jonge leeftijd in een rolstoel terecht gekomen, heeft zijn moeder op een jonge leeftijd verloren aan kanker en heeft het financieel zeer slecht.
We hebben onderstaande aan Hamza gegeven/voor hamza gedaan:

  • kledingkast gekocht en in elkaar gezet;
  •  nachtkastje met slotje en eettafel;
  • Prullenbak;
  • Slaapkamer geverfd;
  • 240 euro zakgeld;
  • Elektrische verpleegbed met toebehoren (matras, kussen, hoeslaken);
  • Nieuwe kleding.
  • Duwrolstoel;
  • Douchestoel.